Selecteer een pagina

Contactinformatie

Adres

Carmelitessenstraat 23a

5652 EW Eindhoven

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9:00 – 18:00

Contactformulier

recensies

Wat onze klanten vertellen

Was voor mij een verrassing hoe je de website hebt neer gezet. Je verstaat de kunst vrolijkheid . Je gaat in op de wensen van de klant . Je werkt samen naar een gewenste einddoel! Geweldige persoonlijkheid. De kernwaarden zijn goed voel – en meetbaar. Bedankt!

Mariska De Jong

De Jong Uitvaartverzorging

Dennis heeft top werk geleverd. Hij kon al mijn wensen goed verwerken in een website. Communicatie wat top. heel erg blij met de service.
Hartelijk dank Dennis!

Vincent Schulpen

Schulpen Classics

Zo blij met de web-site gebouwd door DVDV webdesign! Ik heb het hele traject als super ervaren door goede ideeën die werden aangevoerd. Een professional pur sang die je bij wijze van dag en nacht kunt bereiken.

Marcel van der Vlist

Safety1st Nederland

Veelgestelde vragen

Zit ik vast aan een contract en wat is de opzegtermijn?

Breng je de hosting van je website en het onderhoud hiervan ook onder bij ons, dan zullen we dit maandelijks factureren. Over contracten doen we niet moeilijk. Wil je naar een andere partij dan kun je je serviceovereenkomst maandelijks opzeggen.

Ik heb nog geen domeinnaam of email adres, wat nu?

Ook bij het registreren van domeinnamen en het aanmaken van zakelijke email adressen helpen wij u graag. Een domeinnaam ontvangt u gratis bij elke website.

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is en online staat?

Dit is afhankelijk van het ontwerp en de functionaliteiten van de website. Een standaard template website kunnen wij zodra we alle content hebben ontvangen vaak binnen enkele werkdagen opleveren. Een website met een maatwerk design en functionaliteiten kan een week tot enkele weken duren afhankelijk van de complexiteit.

Ik heb nog geen logo, kunnen jullie deze maken?

DVDV Webdesign werkt samen met professionelen grafisch ontwerpers welke een logo voor jou kunnen ontwikkelen die bij jou, je bedrijf en je doelgroep past. Interesse? Neem dan contact op voor een prijsindicatie.

Klaar om jouw website winstgevend te maken?

R

Vrijblijvend en kosteloos advies o.b.v. de websitescan

R

Wij houden jouw website veilig en up-to-date

R

Voor ieder budget een professionele website

R

Jouw website gebouwd om je positie in Google te verhogen

DVDV Webdesign helpt je bij het online presenteren van jouw bedrijf. We maken professionele en functionele websites voor ondernemers en ZZP’ers. Een website hoeft geen fortuin te kosten en vervult een essentiële rol in jouw reis naar succes. Onze websites richten zich op jouw doel en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines om het bereik te maximaliseren. Dit alles om jouw bedrijf online te presenteren op een manier waar je trots op kunt zijn!

Contact

DVDV Webdesign BV

Carmelitessenstraat 23a

5652 EW Eindhoven

0651750665

info@dvdvwebdesign.nl