Selecteer een pagina

Professionele en vindbare websites voor het MKB en de ZZP’er

De partner voor het complete plaatje

 

DVDV webdesign ondersteunt zowel startende als gevestigde ondernemers met het ontwikkelen van professionele en betaalbare websites om jouw reis naar succesvol ondernemerschap te realiseren. Als ondernemer heb je de behoefte om online zichtbaar te zijn, maar heb je vaak nog niet het kapitaal om dit te bekostigen. Door voor een lage prijs een complete website aan te bieden ben je zelfs al met een beperkt budget online vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit 9 professionals met ervaring op gebied van marketing, communicatie en webdesign. Hierdoor kunnen wij professionaliteit bieden door alle websites gebruiksvriendelijk te ontwerpen en te optimaliseren voor zowel zoekmachines als verschillende apparaten. Met als resultaat een betaalbare website die je bedrijf presenteert op een manier waar je trots op kunt zijn!

Dennis van de Voort

Wij helpen jou bij het online vertegenwoordigen van je onderneming

Jaar ervaring

Geslaagde projecten

Klanten beoordeling

Al onze websites zijn voorzien van:

Responsive webdesign

Bij het ontwerpen van websites staat een responsive websdesign centraal. Dit houdt in dat uw websites op alle apparaten van groot tot klein op de juiste manier worden weergegeven.

w

Conversiegericht

Onze websites zien er niet alleen top uit, ze leveren ook echt iets op. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het genereren van leads. Je website wordt jou 24/7 verkoopmaatje!

j

Een uniek ontwerp

Met de keuze uit meer dan 100 verschillende ontwerpen vinden we altijd iets dat bij uw onderneming pas. Behoefte aan iets unieks? Dan stellen we samen met jou het perfecte maatwerp ontwerp op.

Z

Gratis SSL certificaat

Om de veiligheid en bereikbaarheid van uw website te garanderen leveren we deze inclusief de installatie van een beveiligde SSL verbinding.

Google Analytics

De Google Analytics integratie geeft u realtime informatie over uw website bezoekers, deze informatie is essentieel voor uw online marketing.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Bij het ontwikkelen van uw website wordt er constant rekening gehouden met de eisen die zoekmachine’s als Google stellen om op deze manier de vindbaarheid te optimaliseren.

recensies

Wat onze klanten vertellen

Was voor mij een verrassing hoe je de website hebt neer gezet. Je verstaat de kunst vrolijkheid . Je gaat in op de wensen van de klant . Je werkt samen naar een gewenste einddoel! Geweldige persoonlijkheid. De kernwaarden zijn goed voel – en meetbaar. Bedankt!

Mariska De Jong

De Jong Uitvaartverzorging

Dennis heeft top werk geleverd. Hij kon al mijn wensen goed verwerken in een website. Communicatie wat top. heel erg blij met de service.
Hartelijk dank Dennis!

Vincent Schulpen

Schulpen Classics

Zo blij met de web-site gebouwd door DVDV webdesign! Ik heb het hele traject als super ervaren door goede ideeën die werden aangevoerd. Een professional pur sang die je bij wijze van dag en nacht kunt bereiken.

Marcel van der Vlist

Safety1st Nederland

Deze ondernemers gingen jou voor

Klaar om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen?

R

Direct en frequent contact met jouw Solvid adviseur

R

Een complete website voor een betaalbare prijs

R

Jouw website geoptimaliseerd om je positie in Google te maximaliseren

R

Wij houden jouw website veilig en up-to-date

Website pakket

Veelgestelde vragen

Zit ik vast aan een contract en wat is de opzegtermijn?

Breng je de hosting van je website en het onderhoud hiervan ook onder bij ons, dan zullen we dit maandelijks factureren. Over contracten doen we niet moeilijk. Wil je naar een andere partij dan kun je je serviceovereenkomst maandelijks opzeggen.

Ik heb nog geen domeinnaam of email adres, wat nu?

Ook bij het registreren van domeinnamen en het aanmaken van zakelijke email adressen helpen wij u graag. Een domeinnaam ontvangt u gratis bij elke website.

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is en online staat?

Dit is afhankelijk van het ontwerp en de functionaliteiten van de website. Een standaard template website kunnen wij zodra we alle content hebben ontvangen vaak binnen enkele werkdagen opleveren. Een website met een maatwerk design en functionaliteiten kan een week tot enkele weken duren afhankelijk van de complexiteit.

Ik heb nog geen logo, kunnen jullie deze maken?

DVDV Webdesign werkt samen met professionelen grafisch ontwerpers welke een logo voor jou kunnen ontwikkelen die bij jou, je bedrijf en je doelgroep past. Interesse? Neem dan contact op voor een prijsindicatie.

DVDV Webdesign helpt je bij het online presenteren van jouw bedrijf. We maken professionele en functionele websites voor ondernemers en ZZP’ers. Een website hoeft geen fortuin te kosten en vervult een essentiële rol in jouw reis naar succes. Onze websites richten zich op jouw doel en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines om het bereik te maximaliseren. Dit alles om jouw bedrijf online te presenteren op een manier waar je trots op kunt zijn!

Contact

DVDV Webdesign BV

Carmelitessenstraat 23a

5652 EW Eindhoven

0651750665

info@dvdvwebdesign.nl